Publieke Werken Rotterdam

Een fantastisch project in Rotterdam. Meer dan 400 kunstenaars vullen de ruimte die normaliter ingeruimd is voor advertenties.  Meer informatie over dit project op de website van Publieke Werken Rotterdam (link). Alle werken zijn daar te zien. Een prachtige, bonte verzameling. Ook is daar een plattegrond waarop is aangegeven op welke plekken in Rotterdam je ze in het echt kunt zien. Vaak hangt er een hele tros bij elkaar.

Mijn poster is een foto van een van mijn schijven gerold van serpentines (meer info in deze link). De poster is in oplage van 8 stuks te koop bij mij voor 35 euro. Het is een joekel: A0 (119 x 84 cm). Ik hoor het graag als je interesse hebt (theo@trgw.nl).

Hij is tot 9 augustus te bewonderen onder het viaduct Schieweg / Talmastraat in Rotterdam Noord. Het is tof om het werk in de openbare ruimte te zien. Stoer beton erachter. Lekker rimpelend gelijmd, waarbij een nieuwe papierstructuur ontstaat. En als er geen mensenpubliek is, dan zijn er altijd wel een paar scooters of moteren die zich laven aan de kunst.

PS Ik ben nu 100% wever, maar ouder werk mag ook nog gezien worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *