website theo rooden

full-time

Begin dit jaar nam ik een beslissing. Veel jaren heb ik onderwijs en onderzoek gecombineerd met het maken van grafische ontwerpen en kunst. Een jaar of acht geleden stopte ik met grafisch werk, en nu stop ik ook met mijn werk bij de Haagse Hogeschool. 

Ik ben vanaf 1 Mei full-time wever. Ik ben erop gebrand er iets moois van te maken. Mijn plannen zijn niet in beton gegoten, maar zoals er nu uitziet wil ik een a twee keer per jaar een collectie presenteren. Ik ga me hierbij richten op weefsels voor aan de wand. Daarnaast neem ik opdrachten aan.

20 comments

 1. We gaan je missen op school maar hopelijk kunnen we nu nog vaker genieten van je mooie creaties. Heel veel succes!

 2. Heel veel plezier, Theo! Ik kijk uit naar je werk. Dat is prachtig.
  Je was een lieve en goede collega! Nu ben je een bijzondere en getalenteerde wever.
  Veel prachtigs gewenst!

 3. Oh, wow, Theo, wat een mooie stap. Ik kijk af en toe op je website en vind je werk nog steeds prachtig. Komt dus zeker goed, je volgt je hart, dat is op zich al een stuk garantie voor succes.
  Toi toi toi en hartelijke groet, Valerie

  1. Hoi Valerie,
   Leuk van je te horen, en dank voor de complimenten en de aanmoediging.
   Hartelijke groet, Theo.

 4. Wow! Wat een dapper besluit. Ik hoop dat je er nog vaak met trots op zult terug kijken. Veel succes met alles wat je gaat doen!

 5. Veel Succes Theo, altijd verstandig om je hart te volgen en doen waar je goed in bent en wat je graag doet. Erg mooi wat je maakt.
  Lieve groeten,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *