website theo rooden

crafting business

Dit jaar was ik geselecteerd voor de eerste editie van het  programma Crafting Business verzorgd door Crafts Council NL.

Het was voor mij een fantastische mogelijkheid om te leren een daadkrachtig creatief ondernemer te worden. Andere makers hebben zoveel slimme ideeën al in praktijk gebracht waar ik op kan bouwen. Zowel de gerenommeerde vakmensen als de dertien medestudenten waren een bron van kennis en inspiratie. Daarnaast was er coaching, veilig en vol vertrouwen, maar  ook doorvragend en kritisch. Dat helpt mij om de kwaliteit van mijn onderneming in lijn te krijgen met de kwaliteit van mijn weefsels.

Nu ik echt duidelijk heb wat mijn doelen zijn, kan ik mijn communicatie daar ook beter op aansluiten. Er komen veranderingen op de website en instagram. En er komt een nieuwsbrief. Ook wil ik meer met filmpjes gebruiken om te laten zien hoe ik te werk ga. Hieronder een paar beelden uit een voorlopige versie. Als je echt nieuwsgierig bent, de komende tijd is hij nog te zien op Vimeo (linkje).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *